افتتاح بازار مجازی ایرانیان

02/06/2016

خرید و فروش عمده و خرده عسل پسته زعفران و ...

به اطلاع کلیه عزیزان می رساند، بازار مجازی ایرانیان با هدف خرید و فروش محصولات مختلف از قبیل پسته، زعفران، عسل و …، به صورت عمده و خرده به تازگی راه اندازی شده است.

برای بازدید از این بازار می توانید به تارنمای زیر مراجعه کنید:

www.BMIranian.com

با تشکر

سایت بازار مجازی ایرانیان

-----------------------------------------------------------
جهت اطلاع از آخرین قیمت و موجودی فعلی محصولات و همچنین استفاده از خدمات مشاوره ای در زمینه خرید و فروش محصولات ، در خدمتتان خواهیم بود.
نمایندگی تهران:
تلفن همراه: