روزنوشت های محمد فروغی

بیشتر مطالب مرتبط با لینوکس و هک (به معنای خوبش) و کار های گیکی
شاید هم قدری مطالب فلسفی ;)

برج سلمان در آتش سوخت!

فروغی محمد | 11 July, 2016 07:04

برج سلملن در حال سوختن دیروز عصر بنا داشتم بیشتر بمانم و پروژه ناتمامی که دستم بود را به سر و سامان برسانم، خصوصا این که مدیر عامل هم تاکید کرده بود که این کار خیلی فورس است و باید سریعتر جمع شود.

حدود ساعت شش بود که علی آمد پیش من و گفت: نمیای بریم خونه؟ منم گفتم بذار یکم دیگه روی پروژه کار کنم. تا حدود شش و نیم شرکت موندیم (طبقه یازده). کم کم راه افتادیم. موقعی که بیرون میامدیم همه چیز عادی بود و هیچ خبری هم نبود.

حدود ساعت هشت شب بود، رسیده بودم منزل و در حال استراحت بودم که یکی از بچه از طریق تلگرام به من اطلاع داد که برج داره می سوزه!

خوشبختانه از همکاران شرکت فقط یک نفر توی ساختمان مونده بود که اون هم موفق شد خودش ونجات بده.  در تصویر می بینید که یه چراغ روشنه. اون چراغ شرکت در طبقه یازده است که همکار ما توش بوده و خبر نداشته برج داره می سوزه!!! خوشبختانه بچه ها بهش زنگ می زنن و موفق میشه خودشو نجاب بده.

Re: برج سلمان در آتش سوخت!

شمیم شریف | 29/07/2016, 22:07

خداروشکر که حادثه تلفات جانی نداشته، یعنی ساختمون به این بزرگی حتی آژیر اعلام حریق هم نداشته واقعا جای تاسفه!

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Converted to use with ITS. Powered by FUMblog