روزنوشت های محمد فروغی

بیشتر مطالب مرتبط با لینوکس و هک (به معنای خوبش) و کار های گیکی
شاید هم قدری مطالب فلسفی ;)

زخم ها دیر خوب می شوند ولی خوب می شوند

فروغی محمد | 15 March, 2018 09:49

ناخن

اگر روی تصویر فوق کلیک کنید و به ناخن دقیق نگاه کنید می بینید که زخمی کهنه در حال التیام است. این زخم حدود ۵ ماه است که به خاطر سهل انگاری در هنگام کار با وسایل بدن سازی ایجاد شده و بعید می دانم زودتر از ۶ ماه آینده کاملا محو شود. البته مشخص است که دیگر درد ندارد ولی آثار زخم هنوز وجود دارد. امروز صبح با دیدن این زخم نکاتی به ذهنم رسید که دوست دارم به اشتراک بگذارم:

۱. زخم ها معمولا در شروع درد فراوان دارند.
۲. درد بعد از مدتی خوب می شود.
۳. آثار زخم ممکن است سالها و حتی یک عمر با شما باشد.
۴. این که نوشتم «زخم ها»، مطلق نوشتم و قصدم تنها زخم جسم نبود.
۵. شخصی را می شناسم که ۱۷ سال پیش زخم برداشته بود و امسال بعد از ۱۷ سال احساس بهبودی می کرد.
۶. نشانه بهبودی بعضی زخم ها این است که محو شوند و دیگر اثر و خاطره ای از آنها نباشد.
۷. دم عید است، کوته فکری است اگر بپنداریم که زخمی که زده ایم با یک عذرخوای آخر سال التیام می یابد.
۸. ممکن است زخم دیگر درد اولیه را نداشته باشد، حتی ممکن است روابط شما با فردی که زخم زده به حالت عادی برگردد و صحبت های عادی هم داشته باشید، ولی زخم هنوز آنجاست...

Re: زخم ها دیر خوب می شوند ولی خوب می شوند

علیرضا | 18/03/2018, 17:49

سلام. متن خیلی خوبی بود. بخصوص بند هفتم. زیاد هستند انسان هایی که عادت دارند انسان های دیگر را از بالا به پایین نگاه کنند، تنها به این خاطر که آنها سن کمتری دارند و از نظر موقعیت کاری در زیرمجموعه شان قرار دارند. آخر سال هم یک جلسه می گذارند و خیلی تر و تمیز و شیک، با یک عذرخواهی انتظار دارند همه زخم ها که زده اند تا خودشان را بالاتر بکشند، فراموش شود.

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Converted to use with ITS. Powered by FUMblog