حمایت از کالای ایرانی و تولید ایرانی

01/15/2019

معرفی شرکت

شرکت بسپار پلیمر آسیا با بیش از بیست سال تجربه و با استفاده از آخرین متد و تکنولوژی روز دنیا و به کارگیری ماشین آلات پیشرفته و با همکاری و همیاری کادری مجرب و کارآزموده در زمینه تولیدات مختلف پلیمری از قبیل فیلم شرینک، فیلم عریض کشاورزی، کیسه فریزر، کیسه زباله و خانگی، گرانول و کامپاندهای PE،PP در گریدهای مختلف موفق گردید نه تنها پاسخگوی کارخانجات ومصرف کنندگان داخل کشور بوده بلکه در امر صادرات نیز جایگاه مناسبی داشته باشد.

وب سایت  شرکت بسپار پلیمر آسیا:     http://daryapolymer.com

حاج حسین جدیدی