روزنوشت های محمد فروغی

بیشتر مطالب مرتبط با لینوکس و هک (به معنای خوبش) و کار های گیکی
شاید هم قدری مطالب فلسفی ;)

هک کردن کتابخوان فیدیبوک

فروغی محمد | 12 March, 2019 16:57

مدتی پیش کتابخوان فیدیبوک را تهیه کردم، در نوع خودش خوب است ولی یک ایراد عمده دارد و آن ایراد این است که اندروید را محدود کرده است به اپلیکیشن فیدیبو و هیچ کار دیگری با اندروید (غیر از مرور وب و گالری) نمی شود کرد.

فیدیبوک

۱- قبل از هر چیز باید برنامه rkflashkit را نصب و اجرا کنید:

su -

git clone https://github.com/linuxerwang/rkflashkit

cd rkflashkit

./waf debian

pt-get install python-gtk2

dpkg -i rkflashkit_*.deb

۲- حال باید برای اطمینان یک بکاپ (دقیقا ۸ گیگ) از فیدیبوک بگیرید، برای  این کار از برنامه گرافیکی (با عرض پوزش) که در مرحله قبل نصب کرده اید استفاده کنید: در قسمت devices باید فیدیبوک شما شناخته شده باشد، اگر شناخته نشده است دکمه پاور و دکمه ورق زدن صفحات سمت راستی را با هم به مدت هفت ثانیه نگاه دارید. این کار را تکرار کنید تا نرم افزار فیدیبوک را بشناسد...

هماطور که در تصویر مشخص است نرم افزار فیدیبوک را شناخته است. سپس باید از تک تک پارتیشن های شناخته شده در قسمت NAND Partitions بکاپ بگیرید.

۳- نصب ریکاوری: برای این منظور باید ابتدا TWRP Recovery را از آدرس زیر دانلود کنید و با نرم افزار فوق به جای پارتیشن ریکاوری فلش کنید.

۴-برای ورود به ریکاوری کافی است گوشی را خاموش کرده و دو کلید چپ و راست و پاور را هم زمان نگاه دارید.

ریکاوری روی فیدیبوک

۵- برای روت کردن ای دیوایس لازم نیست کار خاصی انجام دهید (از عجایب امنیتی این دستگاه است!) این دستگاه به صورت پیش فرض روت شده است و فقط کافی است در لینوکس خود adb را با روش زیر فعال کنید:

disconnect fidibo

edit file: emacs -nw  /etc/udev/rules.d/51-android.rules

add this line:  SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="2207", MODE="0666"

save the file: C-X C-C

resztart ude: /etc/init.d/udev restart

connect fidibo

adb shell

enjoy

۶- برای تکمیل روت مجددا وارد ریکاوری شوید، سپس از ریکاوری خارج شوید و ریبوت کنید. قبل از ریبوت از شما می پرسد که SuperSu نصب شود؟ شما هم با کمال میل بگویید نصب شود!

۷- بگذارید فیدیبوک کاملا بالا بیایید. بعد در شل لینکوس دستور زیر را بزنید:

adb shell am start -n eu.chainfire.supersu/eu.chainfire.supersu.MainActivity

گزینه نصب از طریق TWRP را انتخاب کنید، فایلی دانلود می شود و سپس فیدیبوک ریبوت شده و فرایند نصب تکمیل می شود.

۸- استفاده از جیمیل

adb shell monkey -p com.google.android.gm 1

۹- تنظیمات اندروید

adb shell monkey -p com.android.settings 1

برای جلوگیری از مشکلات بعدی (با به روز رسانی) بهتر است مطابق تصاویر زیر تنظیم خودکار به روز رسانی را غیر فعال کنید

Re: هک کردن کتابخوان فیدیبوک

احسان | 11/05/2019, 21:45

سلام با این کار رام اصلی فیدیبوک پاک نمیشه؟ میشه یک برنامه اندروید مثلا طاقچه را روش نصب کرد؟

Re: هک کردن کتابخوان فیدیبوک

foroughi | 12/05/2019, 07:41

فروغی محمد سلام. با این کاررام اصلی پاک نمیشه ولی برنامه جدید هم نمیشه نصب کرد (یا من نتوانستم نصب کنم!) برای همین مجبور شدم رام را کلا عوض کنم (پست بعدی) که البته روی رامی که نصب کردم هم برنامه اصلی خود فیدیبو نصب شد و کار هم می کند و هم طاقچه و کلی چیز دیگه

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS