موضوعات

معرفی

عقیل علایی فرادنبه | 14 January, 2020 11:06

با سلام فروان خدمت تمام دانشجویان بخصوص دانشجویان رشته آمار

بنده حقیر عقیل علایی، دانشجوی دکتری رشته آمار هستم و در سدد معرفی این رشته به سایر دانشجویان و واگذاری مطالبی که مرتبط با رشته آمار است هستم.

امیدوارم که همانطور که در اولین قدم این امر مهم پر از شوق و امید هستم در ادامه‌ی این مسیر بتوانم این انرژی را حفظ کنم.

بنده مدرک کارشناسی را در دانشگاه علوم پایه دامغان اخذ کردم و در همان دانشگاه علاقه شدیدی به این رشته پیدا کردم بعد از آن در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول به تحصیل شدم و مدرک کارشناسی ارشد خود را با اتمام رساندن رساله خود در زمینه قابلیت اطمینان اخذ کردم.

هم اکنون هم که در دانشگاه فردوسی مشهد مشغول به تحصیل میباشم و امیدوارم که بتوانم ذره‌ای از تلاش خودم را در راستای افزایش این علم بگذارم.

هدف کلی این وبلاگ بر اساس معرفی کتب آماری که در هر زمینه دانشجو میتواند برای درک بهتر مطلب از آن کتب استفاده نماید  و معرفی  و  آموزش نرم افزارهای  آماری است.

موضوع کلی . نظر دهيد: (0). بازتاب:(0). لینک همیشگی
«Next post |