موضوعات

Atom 0.3

costomized

fumblog

معرفی کتاب آمار و احتمال (لاتین)

عقیل علایی فرادنبه | 15 January, 2020 16:48

با سلام خدمت همه شما عزیزان

به عنوان اولین پست اختصاصی بنده، قصد دارم درباره اولین مبحثی که یک دانشجو آمار با آن مواجه می‌شود بحث کنم.

آمار و احتمال مقدماتی Wink
در این درس به دانشجویان مفاهیم کلی و مقدماتی آمار و احتمال را گفته می‌شود. مباحثی نظیر آشنایی با جداول فراوانی، انواع میانگین‌ها و معیارهای اولیه تصمیم گیری نظیر واریانس و در آخز توزیع های احتمالی و مقدماتی برای آشنایی دانشجو با مبحث شیرین احتمال.

کتاب های درسی زیادی وجود دارد که دانشجو بتواند با این مباحث آشنا شوند، مانند آمار و احتمال مقدماتی دکتر جواد بهبودیان به دلیل رعایت کردن  ادب پخش غیر قانونی این کتاب از آپلود این کتاب خودداری میکنیم اما یک کتاب لاتین که فعلا در کشور ایران امکان خریداری اصل کتاب نیست شروع می‌کنیم.
این کتاب فوق العاده با متن بسیار روان آموزش های اولیه را به دانشجو آمار میدهد. امید وارم که مورد پسند دانشجویان واقع گردد.
در پست های بعدی ما به آموزش نرم افزار R برای کدنویسی ابتدایی آمار می‌پردازیم.

موضوع کلی . نظر دهيد: (0). بازتاب:(0). لینک همیشگی
Previous post»