كارگاه آموزشي داده كاوي

ارسال شده توسط | 14 Dec, 2009

سلام

همونطور كه مي دونيد اين هفته، هفته پژوهش و فناوري است و به همين مناسبت چندين سمينار و كارگاه تخصصي در دانشكده مهندسي برگزار مي شه كه ليست كامل برنامه ها رو مي تونيد از برنامه هاي هفته پژوهش و فناوري سال 1388 دانشگاه فردوسي مشهد دريافت كنيد.

يكي از اين برنامه ها  "كارگاه آموزشي داده كاوي و ابزارهاي آن " است كه طبق برنامه اعلام شده، ابتدا من به معرفی داده كاوي و كاربردهاي آن مي پردازم و بعد از آن نحوه كار با دو ابزار داده كاوي توسط دوستان ديگه ارائه    مي شود.

اين كارگاه ساعت 9 - روز پنج شنبه 26/9/88 و در كلاس 222 دانشکده مهندسی برگزار خواهد شد. از دوستانی که به این موضوع علاقه مند هستند دعوت می کنم در این كارگاه شرکت کنند.

ضمنا به مناسبت همين هفته، از 27 تا 29 آذر ماه چندين ميزگرد و سمينار تخصصي در محل دائمي نمايشگاهها برگزار مي شود كه از طريق سمينارهاي هفته پژوهش در تالار همايش نمايشگاه بين المللي مي توانيد نگاهي به موضوعاتش بياندازيد.

به اميد ديدار در كارگاه آموزشي

5 نظرات , 0 بازتاب از "كارگاه آموزشي داده كاوي"

1. ارسال شده توسط لعل شاطری:
    بسیار مفید و آموزنده بود، علاوه بر فن بیان خوب جنابعالی در انتقال مطلب، ارائه ی مثال های متنوعی که داشتید هم بر جذابیت سخنرانیتون افزود و هم باعث کاربردی شدن هر چه بیشتر شد. در نهایت از زحمات همه دوستان متشکرم
  2. ارسال شده توسط etezadi:
    salam sharmandeh man mataleb dadeh kaviro pida nakardam age momkeneh va zahmati nist vasam mail bezanin ya link bedin ba tashakor
  3. ارسال شده توسط خالقی:
    سلام؛ امروز در کارگاه آموزشی داده کاوی شما شرکت کردم. برای من که دانشجوی رشته مهندسی صنایع هستم و بیشتر با موضوعات مدیریتی سر و کار دارم مطالب ارائه شده بسیار مفید و کاربردی بود و توانست ایده های جدیدی را برایم ایجاد کند. از این بابت از شما بسیار متشکرم. می خواستم از شما درخواست کنم که فایل ارائه خودتان را در صورت امکان در اختیار من بگذارید. با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
  4. ارسال شده توسط بهکمال:
    با تشکر فراوان از لطف دوستانی که در کارگاه شرکت کردند. در اولین فرصت فایل ارائه را در وب لاگ قرار می دهم.
  5. ارسال شده توسط بهكمال:
    سلام. در پاسخ به درخواست آقاي خالقي واعتضادي فايل ارائه از طريق وبلاگ قابل دسترسي است.