برگزاري كارگاه داده كاوي

ارسال شده توسط | 22 Dec, 2009

سلام

طبق برنامه اعلام شده، كارگاه داده كاوي روز پنج شنبه 26 آذرماه برگزار شد. اون هم با چه اسقبال بي نظيري Surprised

نمي دونم چرا دانشجوها تا وقتي توي دانشگاه هستند و وقت كافي براي شركت در اين سمينارها رو دارند، احساس نيازي به يادگيري مطالب جديد ندارند. همين كه  درسشون تموم ميشه و وارد بازار كار مي شوند، تازه مي فهمند چيزهايي رو كه سر كلاس هاي درس ياد گرفتند (اگر چيزي يادشون مونده باشه Wink) كافي نيست و حاضرهستند با صرف وقت و هزينه ببيشتر در سمينارهاي تخصصي و كارگاههاي آموزشي شركت كنند.

در هرصورت اميدوارم با برگزاري بيشتر اين قبيل كارگاهها، فرهنگ و نگرش فعلي دانشجويان هم كمي تغيير كنه.

فايل ارائه من رو  مي توانيد از اينجا دانلود كنيد. منتظر نظراتتون هستم Smile ...

1 نظرات , 0 بازتاب از "برگزاري كارگاه داده كاوي"

1. ارسال شده توسط دانشجو:
    سلام خانم دکتر بهکمال می خواستم ببینم موارد امتحانی آزمون دکترای دانشگاه فردوسی مشهد چه دروسی هست، من در سایت دانشگاه فردوسی نتونستم این موارد رو پیدا کنم. ممنونم.