فايل ارائه دومين كارگاه داده كاوي

ارسال شده توسط | 20 Jan, 2010

سلام

طبق برنامه اعلام شده، كارگاه داده كاوي ديروز سه شنبه 29 دي ماه برگزار شدكه در مقايسه با كارگاه قبلي، استقبال خوبي شده بود. البته با توجه به اينكه اين كارگاه در نمايشگاه بين المللي برگزار شد و افراد مختلفي از جمله دانشجويان و اساتيد دانشگاه تا مديران و كارشناسان سازمان ها و شركتهاي كامپيوتري حضور داشتند، سطح ارائه مطالب به نسبت اولين كارگاه داده كاوي عمومي تر بود تا براي همه قابل استفاده باشه. اميدوارم با برگزاري بيشتر اين قبيل كارگاهها، بتونيم سمينارها و كارگاهها را بصورت تخصصي تر برگزار كنيم.

فايل ارائه من رو  مي توانيد از اينجا دانلود كنيد. منتظر نظراتتون هستم Smile ...

9 نظرات , 0 بازتاب از "فايل ارائه دومين كارگاه داده كاوي"

1. ارسال شده توسط محمد رضا سميعي:
    بسيار خوب بود . علاوه بر بيان بسيار خوب ، مثالها باعت تفهيم بيشتر مطلب گرديد.
  2. ارسال شده توسط محمدرضا ابراهيمي:
    با عرض سلام وخسته نباشيد من قبلا به شما ايميل ارسال كرده ام خواهشمندم مكان حضور يا آزمايشگاه فناوري وب را به من اعلام كنيد . با تشكر
  3. ارسال شده توسط بهكمال:
    آقاي مهندس سميعي، از لطف شما ممنونم. آقاي مهندس ابراهيمي، زمان و مكان حضور در دانشگاه رو براتون از طريق Email ارسال كردم.
  4. ارسال شده توسط رضا لطفی:
    سال نو را به شما و خانواده محترمتون تبریک می گم. موفق و پیروز باشید
  5. ارسال شده توسط بازدید کننده:
    سلام من قصد دارم روی بحث داده های پیوندی کار کنم.بحث الگوریتم های انطباق بین دو عنصر از پایگاه های متفاوت.نمی دونم همون بحث data fusion است یا یک فاز قبل تر. امکان دارد من را در این زمینه راهنمایی کنید و منابع معتبری معرفی نمایید. با تشکر فراوان
  6. ارسال شده توسط محمد:
    با سلام به شما و خسته نباشید از مطالب بلاگتون خیلی خوشم اومد. فقط بگید شما رو به چه اسمی در بلاگ خودمون add کنم. خوشحال میشم اگه شما هم ما رو Add کنید.
  7. ارسال شده توسط مهدی فکور:
    مطالب وبلاگتون خیلی عالی بود. من از این وبلاگ خبر نداشتم وگرنه زودتر می دیدم. جالب اینجاست که وقتی برای پاکسازی داده ها جستجو کردم اولین نتیجه، وبلاگ شما بود. به هر حال استفاده کردم. راستی در مورد پایان نامه روی شما حساب کردم.
  8. ارسال شده توسط حسین:
    سلام وبلاگ تخصصی خوبی دارید به وبلاگ منم سر بزنید وایراداتش را بگویید
  9. ارسال شده توسط fatima !:
    سلام منم دانشجوي ترم آخر مهندسي كامپوترم داشتم براي پروژه پايانيم سرچ ميكردم كه وبلاگتونو ديدم مطالبتون خيلي مفيد بودن ممنون انشالله هميشه موفق باشين