سلام. سال نو ديگه داره از راه مي رسه. من هم سال نور را به همه تبريك مي گم و براي همه يك سال خيلي خوب (همون سالي كه هميشه منتظرش بودين) ارزوميكنم.
گرچه ايام نوروز و تعطيلي است ولي دلم نيومد در مورد كنگره اي كه ديروز در شهر روتردام برگزار شده بود چيزي برايتان ننويسم. اين كنگره كه با همت بنياد علوم و تحقيقات كه ظاهرا وابسته به وزارت اموزش عالي اينجاست و بخش صنعت برگزار مي شه بنام
ICT DELTA 2010
شناخته مي شود. وهمه ساله در محل مركز تجارت جهاني شهر روتردام كه يكي از بزرگترين بنادر و نقاط تجاري اروپاست برگزار مي شود .
شركت هاي دانش بنيان مراكز نوپاي پژوهشي مراكز پژوهشي دانشگاهي و شركت هاي بزرگ مثل آي بي ام و اريكسون هم يك غرفه داشتند. بيش از يكصد سخنراني در زمينه هاي مختلف فناوري اطلاعات  و ارتباطات در بيش از 10 نشست موازي برگزار شد ( البته اكثرشان به زيان هلندي)يك سالن بزرگ هم براي دمو و معرفي شركت هاي نوپاي فناور بود.
يكي از دانشگاههاي بزرگ اينجا بنام تويتي هم چندين غرفه داشت كه بيشتر از ازمايشگاه تعامل انسان و كامپيوتر بودند و كارهاي تشخيص گفتار خوبي انجام داده بودند كه ارائه مي دادند. كارهايي بيشتر مربوط به (بالاي زنجيره گفتار - بقول دوستان زبانشناسي مون) كه جاي اقاي دكتر جهانگيري هم خالي بود :-)
من فكر مي كنم جاي يك همچين كنگره اي در كشور ما خالي است. چايي كه واقعا همه اونهايي كه در زمينه فناوري اطلاعات و ارتباطات دستي دارند بيان. اميدوارم كسي دستي بالا بزنه :-)
تا سال ديگر بدرود