آيا انیشتین مسلمان و شیعه بود؟

Published on 04/17,2010

انیشتین مسلمان و شیعه بود اما از بیان آن منع شده بود!

يكی از  روحانیان منبری تهران می گوید:

انيشتين دانشمند بزرگ جهان توسط آيت الله بروجردي مسلمان و شيعه شده بود، اما ايشان اجازه بيان آن را به وي نداده بود.

به گزارش البرز، او که از وعاظ بنام تهران است گفت:

از خدمات بزرگ آيت الله بروجردي مجتهد بزرگ شيعه اين بوده كه انيشتين را به اسلام فراخواند و او هم با آغوش باز مسلمان و شيعه شد.

وي با اعلام اينكه اين خبر را از قول فرزند پروفسور حسابي شنيده است، افزود:

من براي دريافت صحت و سقم اين خبر، نزد یکی از مراجع تقلید در قم رفتم و ايشان نيز با تاييد اين خبر گفتند، آيت الله بروجردي ايشان را از اظهار علني مسلماني منع كرده بودند، چون احتمال قتل وي را مي دادند.

گفتني است، پرفسور محمود حسابي از بزرگترين شاگردان انيشتين فيزيكدان مشهور جهان به حساب مي آيد.
گفتنی است برخی مدارک و مستندات موجود حکایت از یهودی بودن آلبرت انیشتین دارد.
شما چه نظري داريد؟
منبع خبر:

آيا انیشتین مسلمان و شیعه بود؟

1. شوشه

ای تو روح ادم دروغگو
  2. بازم چي مي گي !!!!!!

چي مي گي !!!!!!!!!!!!!
  3. ز_شریعتی

برای اینکه بتوان این مساله راباور کرد بایدمدارک واسناد بهتری ارائه کنید نه صرفابه حرف وگفته اعتماد کرد
  4. فرشته

به نظرم مهم درست زندگي كردن و كمك به خلق خداست
  5. فرزاد

در پاسخ به ز_شریعتی: من فقط ناقل خبرم نه گوينده ي آن ان شاءالله اگه شما كمك كنين يه كميته ي تحقيق راجع به اين موضوع تشكيل ميديم البته مثل همه ي كميته هاي تحقيق ديگه كه تشكيل ميشه جوابش ممكنه قانع كننده نباشه
  6. نسیم

بعید می دونم .البته استاد شهریار شعری را در وصف اینشتین گفته که به دست ایشان هم رسیده و تحت تاثیر قرار گرفته ولی تا الان خبری از مسلمون بودنش نبوده!
  7. فهيمه

من هم با نظر فرشته موافقم مهم درست زندگي كردن هست ونگرنه اين همه مسلموني كه توي ايران داريم تا حالا چه گلي به سر خودشون و بقيه مردم جهان زدن؟جز اين بوده كه به نام اسلام و مسلموني پيشينه ايراني وتمدن عظيم اين آب و خاك رو به گند كشيدن؟
  8. فرزاد

به نام اسلام و مسلموني پيشينه ايراني وتمدن عظيم اين آب و خاك رو به گند كشيدن؟ اینم نظری هست ولی پرازتعصب و از زبان یه ناسیونالیست/ راه باز و جاده دراز، یا به قولی این گوی و این هم میدان/ افتخار ما به گذشته به علت عقب افتادگی فعلی ماست
  9. nafise

man ke aslan bavar nakardam
  10. همه کس !!!

اگر هم اینجوری بوده ( که نیست) . اون قبل از شیعه شدن نابغه بوده پس ما نابغه پرورش ندادیم در نتیجه تو این موضوع افتخاری نمیبینم !!! جالبه که همه ی بزرگان تاریخ داران مسلمان از کار در میان :|
  11. آنتی شوشه

آقای شوشه نمی دانم چیزی در مورد سندرم تورت شنیده اید یا نه. انگار نمی توانید یک کلمه حرف باادبانه بزنید نه توی وبلاگتان که به همین نام است و خوشبختانه قرار است دیگه چیزی ننویسید، نه توی بخش نظرات دوستان. واقعا متاسفم
  12. مجید

اگر این خبر درست باشد افتخاری برای تشیع نیست و اگر هم غلط باشد ضرری برای تشیع ندارد چرا که اگر خوب بنگریم پیشوای ما امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) که در راهش به شهادت رسید بسیار عالمتر و البته مفیدتر از انشتین به حال بشریت بوده اند.
  13. فرزاد

در پاسخ به دو مسلمان محترم شوشه و آنتي شوشه "بر يكديگر سخت نگيريد" لذت تضارب آرا را بيشتر درك كنيم
  14. ترنم

چه جالب خب احتمالش هست حتما كه نبايد علني باشه من كه معتقدم همه ي دانشمندان ونخبگان مسلمون كه به معني تسليم در برابرخالق هستي است هستند
  15. مهدی

نباید فقط بر سخنان اعتماد کردو باید آن را اثبات کرد و اگر به چند حرف مردم باور کنیم هم اکنون دنیا معنی دیگری داشت. به قول انیشتن نابغه کسی است که مساله را اثبات کند.
  16. محمد

من از اينكه ايت ا.. بروجردي به اينشتين چي گفته و آيا اون هم قبول كرده يا نه خبري ندارم، ولي از يه چيز مطمئنم كه مرحوم حسابي حتي شاگرد اينشتين هم نبوده چه برسه به اينكه شاگرد بزرگ هم باشه، اونا فقط لحظاتي با هم ديدار داشتند.
  17. داش اکل

هر چی ادم معروف و با سواده رو چه زود می چسبونن به خودشون...با این کارا به جایی نمیرسید عزیزان من....واقعا که
  18. ميهمان

اگه درست يادم باشه پرفسور حسابي مدتي جز اعضاي كرسي دانشگاهي انيشتين بوده است، براي اطلاعات بيشتر به كتاب استاد عشق نوشته ايرج حسابي مراجعه شود.
  19. چه فرقی می کنه

بعضی از دوستان خیلی بی ادبانه اظهار نظر کردند ایشون حتی اگه مسلمان هم نبودند که من یک جایی خوندم و دیدم که معراج پیامبر را هم با قوانین فیزیک اثبات کرده بود ، باز هم از خیلی از ما بهتره چرا ، چون بزرگترین عبادت که خدمت به خلق بوده را انجام داده
  20. مهتاب

اين موضوع يه حرفه و فقط در سايت هاي درجه 3 ايراني به چشم ميخوره مستند صحبت كنيم دوست عزيز
  21. جواد

انیشتن به علت یهودی بودنش از دست نازی ها گریخت و به امریکا رفت. انیشتن حامی صهیونیست بوده و کتابی تحت عنوان : درباره صهیونیست نوشته . با اینکه مخالف تشکیل کشور یهودی به قیمت آزار عربها بود، پس از تشکیل اسراییل کلی تلاش برای این کشور کرد. مانند تاسیس دانشگاه عبری
  22. پیمان

حضرت محمد(ص)گفته است که برفرقه هاتقسیم نشویدوسنت مراوقرآنراعمل کنید چه جای تأسف است که همه برگروه هاتقسیم شدند
  23. صبا

من میگم اگه انشتین مسلمان بود و اون هم شیعه الان توی کشور ما هزاران بار این رو می کوبیدیم به سر کشور های آمریکایی و اروپایی پس چرا رسانه های تیزبین ایرانی در این مورد تیزبینی نکردن؟؟؟؟؟؟
  24. فرهاد

به نظر من اکان نداره که البرت انیشتن شیعه باشه
  25. فرهاد

به نظر من امکان نداره که البرت انیشتن شیعه باشه. خوبه دیگه هرچی دانشمند بزرگه بگیم شیعه است . به این کار میگن دزدی؟؟؟؟؟؟
  26. رضا

آفرین صبا گل گفتی
  27. nany

من یکی که باور نمی کنم از کجا معلوم که اینا الکی باشه
  28. nany

راستی شاید خودت اینارو از خودت دراوردی !!!!اصلانمیشه که شیعه باشه دیگه دروغ نگید !!!!!!
  29. فلانی

بابا اینا همش حرفه ...آخه چرا عابروی خودتونو میبرید ... ما مسلموناخودمون دانشمندایی داشتیم که کشفیاتشون تو دنیا بی نظیر بود هیچ می دونید بیست سال قبل از اینکه نیوتون جاذبه زمین رو کشف کنه ابوریحان بیرونی پی به این مسئله برده بود....
  30. پارسا

http://www.khabaronline.ir/detail/94382/ به اینجا سری بزنید