سمينار تخصصي وب معنايي و داده هاي پيوندي

ارسال شده توسط | 8 Feb, 2011

سلام

همانطور كه مي دونيد سيزدهمين نمايشگاه كامپيوتر، تجارت الكترونيك، اينترنت و ماشين هاي اداري (COMEX 2011) از 18 لغايت 22 بهمن در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي مشهد برگزار مي شود.

همانند سال گذشته در حاشيه نمايشگاه، چهار سمينار تخصصي توسط استانداري، مركز اطلاعات، آمار و امور رايانه اي، آزمايشگاه تخصصي آپا و آزمايشگاه فناوري وب دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود.

براي اطلاع از جزئيات بيشتر اين كارگاه ها اينجا را كليك نماييد.

طبق اين برنامه، موضوع دومين سمينار وب معنايي و داده هاي پيوندي است كه توسط  من و آقاي مهندس پايدار  ارائه مي شود.

اين كارگاه از ساعت 15 تا 17 روز چهارشنبه مورخ 20/11/89 در محل سالن همايش هاي  نمايشگاههاي بين المللي مشهد برگزار خواهد شد.

از دوستان علاقه مند دعوت می کنم در این سمينار شرکت کنند.

به اميد ديدار Smile

1 نظرات , 0 بازتاب از "سمينار تخصصي وب معنايي و داده هاي پيوندي"

1. ارسال شده توسط يك دانشجورشته كامپيوتر: