Ontology Evaluation

02/10/2011

سلام به تمام خوانندگان و دنبال کنندگان وبلاگ و به خصوص مطالب مربوط به ترجمه ماشینی

من از این به بعد برای درس سیستم های مبتنی بر دانش جناب دکتر کاهانی بر روی موضوع Ontology Evaluation کار خواهم کرد و مطالب وبلاگ از این به بعد بیشتر  به سمت وسوی این موضوع میل خواهد کرد.

لازم به ذکر است که از آنجایی که دکتر پایدار نیز قبلا در این زمینه کار کرده اند در ابتدا مطالبی را که در وبلاگ خواهم گذاشت با کمک و همکاری ایشان خواهد بود و یحتمل از مطالب ایشان استفاده خواهم کرد.

به مرور زمان مطالب گردآوری شده و نتایج  بدست آمده در رابطه با این موضوع در وبلاگ انتشار داده خواهد شد.

در ضمن جا دارد که در مورد موضوع سمینار درس خبره یعنی ترجمه ماشینی از عنایات جناب دکتر کاهانی، کمال تشکر را داشته باشم.

پیروز باشید و سربلند

0 Comments Add your own