پروژه نهایی درس کامپایلر بهار 90

06/20/2011

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند:

نحوه تحویل پروژه:

سه شنبه 7 تیرماه - ساعت 11 الی 14 ظهر

سایت کامپیوتر دانشکده مهندسی

چند پروژه متفاوت در ذیل تعریف می گردد که دانشجویان می توانند با توجه به امتیاز هر پروژه ، هر کدام را که مایلند انجام دهند و به عنوان پروژه ی نهایی تحویل دهند.

پروژه اول:طراحی اسکنر و پارسر به کمک Lex و Yacc به طور کامل - (انفرادی - 50 درصد نمره)

دانلود صورت پروژه

پروژه دوم: طراحی اسکنر به طور کامل با توجه به گرامر فرضی موجود و موارد خواسته شده - تبدیل عبارات منظم به NFA  و سپس تبدیل آن به DFA  نیز برای انجام پروژه نیز مشکلی ندارد.(گروهی 2 نفره - 80 درصد نمره)

دانلود صورت پروژه

پروژه سوم: طراحی Lexical Analyzer و Parser به همراه ویژگی Error Handling - (گروهی 3 نفره - 100 درصد نمره)

دانلود صورت پروژه

پروژه چهارم: طراحی اسکنر و پارسر با توجه به صورت پروژه  و موارد خواسته شده از جمله طراحی یک زبان mini c و تشکیل پارسر گرامربه دو روش LALR1 و SLR1 و همچنین اسکنر   - (گروهی حداکثر 4 نفره  - 100 درصد نمره بعلاوه نمره ی اضافه)

ضمیمه ی موجود:

دانلود گرامر فرضی ساده شده مورد نظر

چند نمونه کد ساده برای تست عملکرد اسکنر و پارسر

شدیدا و اکیدا توصیه می گردد که از کپی برداری و گرفتن پروژه ی سایر دوستانتان خودداری نمایید و در صورت عدم توانایی انجام پروژه های دشوارتر، پروژه ی راحت تری را انتخاب نمایید و صرفا اعضای گروه ، روند تکمیل پروژه را انجام دهند.

تمامی مستندات و توضیحات پروژه به طور کامل به همراه کد پروژه و نرم افزارهای به کار رفته می بایست در قالب یک سی دی تحویل داده شود. حضور تمامی اعضای گروه در روز تحویل پروژه الزامی است و تمامی اعضا بایستی روند تکمیل پروژه ، کدها و الگوریتم های به کار رفته در پروژه را تشریح نمایند.

چون زیاد از من درباره ی جزئیات انجام پروژه ها سوال میشه بد نیست به این نکته اشاره کنم که انتخاب پروژه و نحوه ی انجام اون کاملا اختیاریست و شما آزادی عمل زیادی در مورد جزئیات پروژه دارید. بدیهیه که هر چقدر پروژتون دشوارتر، بهینه تر و همچنین کامل تر باشه و در انجام اون ابتکار و نوآوری به خرج بدید، نمره ی بیشتری هم بهتون تعلق میگیره...

در صورت تغییر مکان تحویل پروژه ، متعاقبا در همین وبلاگ اعلام خواهد گردید.

در ضمن برای هماهنگی قبلی برای تحویل پروژه می توانید از طریق ایمیل یا تلفن با بنده در تماس باشید.

Ahmad_estiry@yahoo.com

پیروز و سربلند باشید

شرکت در نظرسنجی ارزیابی اساتید حل تمرین

1 Comments Add your own