« قبلي | بعدي»
اعزام دانشجويان رشته كتابداري به خارج جهت فرصت مطالعاتي كوتاه مدت
عبدالرسول خسروی | 03 Jan, 2009, 00:20 | کلی | (1603 Reads)
وزارت علوم و تحقیقات و فناوری هر ساله  از بین افراد انجمن علمی تعدادی دانشجو را برای دوره های آموزشی کوتاه مدت به خارج از کشور اعزام می دارد. امسال هم در حوزه ی علوم انسانی در دانشگاه فردوسی در دو رشته ی کتابداری و اطلاع رسانی و مدیریت بازرگانی این اقدام صورت می پذیرد. مکان و زمان اعزام هنوز مشخص نشده است ولی کلیه ی هزینه ها به جز هزینه رفت و برگشت به عهده دانشگاه خواهد بود.برای اعزام هیچ شرطی وجود ندارد به جز اینکه از متقاضیان آزمون زبان انگلیسی به عمل خواهد آمد. متقاضیان می توانند با فرستادن یک ایمیل  به آدرس ایمیل زیرnahal.jalili@gmail.com ثبت نام نمایند. مهلت ثبت نام تا 15 دی ماه می باشد
Trackback URL: http://fumblog.um.ac.ir/trackback.php?id=253

[1] با هم موفق شویم

www.hamrah66.blogfa.com
من اين وبلاگ رو براي اين زدم كه به شما ياد بدم كه چطور ميتونيد از طريق راه هاي مختلف از اينترنت پول به دست بيارين. همينطور كه من به شما كمك ميكنم تا مثل خودم بتونيد از اينترنت پول در بياريد شما هم اگر زير مجموعه ي من در سايت هاي مختلف بشين به من كمك كرديد.

خوب شروع ميكنم.

از چند طريق ميشه پول درآورد كه من همه ي اون ها رو براي شما در اين توضيح ميدم تا بتونيد شما هم پول دار بشين.

1-عضويت در سايت هاي كليكي

2-عضويت در سايت هاي پرداخت به ازاي كليك

3- نتورك ماركتينك

4-استفاده از نرم افزار كسب درآمد

و.....

البته خيلي از شما فكر ميكنيد كه تمام اين ها به نوعي خالي بندي هست.اما من براتون توضيح ميدم.

اين شركت هايي كه اين سايت ها رو ميزنند با اين كارآمار خودشون رو بالا ميبرند

يعني وقتي اين سايت در ازاي ديدن چند تبليغ به ما پول ميده همه ي ما بلافاصله پس از خبر دار شدن از اين مسئله ميريم و داخل سايت ثبت نام ميكنيم و هر روز 10 تا تبليغي رو كه برامون ارسال ميشه رو ميبينيم.به اين ترتيب آمار اين سايت بالا ميره و شايد در يك روز بيش از يك ميليون نفر از اين سايت ديدن كنند.حال كه اين سايت بازديدش اينقدر زياد شده ميتونه از شركت هاي بزرگ تبليغ قبول كنهو توي سايتش براشون تبليغ كنه و تبليغات رو براي ما هم بفرسته و حتي در صورت ديدن اون ها توسط ما يك پولي هم به ما بده.يعني در واقع اون شركت پولي رو كه از شركت هايي كه براشون تبليغ ميكنه ميگيره بين ما و همكاراش تقسيم ميكنه و اين كار پرسودي براش هست.

البته بعضي از اين سايت هاي پرداخت به ازاي كليك وجود دارند كه كلاه بردار هستند

ولي تمام سايت هايي رو كه من در اين وبلاگ به شما معرفي ميكنم كاملا واقعي هستند

در پست هاي بعدي شما رو با سايت هاي مختلف آشنا ميكنم و همچنين طريق كار با اون ها و راحت پول در آوردن رو براتون توضيح ميدم.

همین الان کلیک کنید و عضو شوید

موفق باشيد http://tickerbar.info/join_now.ghc?r=204202980