افزایش 25درصدی ظرفیت پذیرش در کنکور دکتری

Published on 03/08,2013

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

رئیس سازمان سنجش در بازدید از آزمون دکتری 92 اعلام کرد که دانشگاهها تاکنون 13 هزار ظرفیت برای پذیرش دکتری اعلام کرده اند و تا 20 اسفندماه مهلت اعلام ظرفیت نهایی را دارند.

ابراهیم خدایی صبح امروز جمعه 18 اسفندماه در بازدید از آزمون دکتری 92 در جمع خبرنگاران، با اشاره به شرایط آب و هوایی پیش آمده در زمان کنکور دکتری، گفت: با همکاری پلیس راهور، نماینده و فرماندار سبزوار برخی جاده های این استان که به علت بارندگی مسدود شده بود، برای داوطلبان کنکور گشوده شد تا به جلسه آزمون برسند.

وی همچنین درباره ظرفیت پذیرش کنکور دکتری 92، اظهار داشت: تا روز گذشته دانشگاهها 13 هزار ظرفیت را در پرتال سازمان سنجش برای پذیرش دانشجوی دکتری اعلام کرده بودند و تا 20 اسفندماه مهلت ارسال ظرفیت نهایی را دارند.

به گفته رئیس سازمان سنجش، پیش بینی می شود ظرفیت پذیرش تا 25 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

خدایی در پاسخ به پرسش مهر درباره انتشار کلید سوالات، اظهار داشت: احتمال انتشار کلید سوالات تا پیش از اعلام نتایج اولیه وجود دارد.

وی گفت: نتایج اولیه تا دهه سوم فروردین ماه اعلام و داوطلبان حق انتخاب 50 رشته را دارند.

منبع : خبرگزاري مهر کد خبر-  2014140 تاریخ مخابره۱۳۹۱/۱۲/۱۸ - ۱۲:۳۷