درباره من

fumblog

استراتژی در شطرنج

علی عظیمی وقار | 03 April, 2013 14:17

در این پست قصد دارم کتابی بی نظیر در زمینه استراتژی های بازی شطرنج به شما تقدیم کنم

عنوان این کتاب هست:

عناصر استراتژی در شطرنج

Chess elements strategy

این کتاب بسیار آموزنده در واقع راهنمای عملی اتخاذ استراتژی های موفق در بازی های شطظرنج است که در سال 2010 منتشر شده است.

نویسنده این کتاب آلکسی کوزیکف کوشیده است بدور از هر گونه حاشیه پردازی اصولی را مطرح کند که عدم آشنایی با آن ها باعث شده برخی شطرنج بازان شکست های متوالی را متحمل شوند. این کتاب ارزشمند با ارائه ترکیبات رایج در بسیاری از بازی های نوین به بازیکنان شطرنج می آموزد چگونه از موقعیت های خود حداکثر استفاده را ببرند و یک وسط بازی موفق را با یک پایان بازی درخشان بدرقه کنند.

بسیاری از بازیکنان متوسط شطرنج بارها با موقعیت هایی مواجه شده اند که نتوانسته اند از برتری های خود در یک بازی استفاده کرده و در نهایت علارغم یک شروع بازی خوب و داشتن موقعیت برد متحمل شکست شده اند. این کتاب برای این دسته افراد بسیار مفید و آموزنده خواهد بود.

در کتاب علاوه بر آموزش اصول استراتژی و انتخاب تاکتیک ها در زمان مناسب مجموعه ای از تمرین ها هم برای خوانندگان تهیه شده که باعث افزایش بینش و فهم عمیق مطالب خواهد شد. حل تمرین ها هم در کتاب آمده است. مطالعه این کتاب تقیریبا برای اکثر شطرنج بازان توصیه شده است و به دلیل استفاده از زبان شطرنج و ارائه حرکات در صفحات شطرنج فهم مسائل و تاکتیک ها  بدون دانستن زبان انگلیسی هم میسر می شود  اما برای استفاده مفیدتر از کتاب، دانستن زبان انگلیسی در حد متوسط الزامی است.

این کتاب را می توانید بصورت یک فایل پی دی اف در حجم حدود سه و نیم مگابایت از اینجا بصورت رایگان دانلود کنید.

موضوع پایان بازی . نظر دهيد: (0). بازتاب:(0). لینک همیشگی
«Next post | Previous post»