اعطای فرصت مطالعاتی...

Published on 04/20,2013

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

اعطای فرصت مطالعاتی به دانشجویانی که بورسشان به داخل تبدیل می شود

رئیس سازمان امور دانشجویان از دادن برخی تسهیلات و امتیازات به دانشجویان بورسیه ای که بورسشان به داخل تبدیل می شود، خبر داد.

محمود ملاباشی در خصوص احتمال تبدیل به داخل شدن احکام بورسیه های خارج در سال جاری، اظهار داشت: این روند بستگی به تحریمها دارد و اگر گشایشی در این زمینه به وجود آید از نظر بودجه ریزی مشکلی برای اعزام دانشجویان بورسیه وجود ندارد.

وی ادامه داد: در صورت ادامه تحریمها، دانشجویان رشته های برتر اعزام و دانشجویان بورس خارجی که در داخل کشور هم ظرفیت دارند تبدیل به داخل خواهند شد.

به گفته رئیس سازمان امور دانشجویان آن دسته از دانشجویان بورسیه که وضعیت شان تبدیل به داخل می شود بین 6 تا 9 ماه فرصت مطالعاتی در حین تحقیق خواهند داشت و کمبودهایی که در این زمینه برای آنها پیش می آید با برگزاری این فرصتها جبران می شود.

به گزارش مهر، برخی دانشجویان بورسیه سالهای گذشته که در سال 91 نوبت اعزام داشتند به علت مشکلات ارزی مجبور شدند بورس خارج خود را تبدیل به داخل کنند.

"منبع خبرگزاري مهر"

کد خبر: 2034113