« قبلي | بعدي»
لطفا ماشینهای شخصی خود را بیرون از پردیس دانشگاه پارک و پیاده به دانشکده خود بروید
عبدالرسول خسروی | 09 Apr, 2009, 14:39 | کلی | (1273 Reads)

طبق اطلاعیه دانشگاه آن دسته از دانشجویانی که ماشین شخصی دارند باید مبلغی را تحت عنوان حق الورود ... یا هر عنوان دیگر بپردازند  و یا اینکه حق ورود ماشین های خود را به محوطه دانشگاه ندارند. اگر یک روز برای ورود دانشجویان مبلغی پرداخت شد تعجب نکنید

متن کامل خبر

Trackback URL: http://fumblog.um.ac.ir/trackback.php?id=464

[1]

بهتر است موضوع را کمی بیشتر در ذهنتان تجزیه و تحلیل کنید. احتمالا شما انتظار دارید دولت برای شما فرش قرمز مجانی هم پهن کند.
Don't ask what your country can do for you, but what you can do for your country.
John F. Kennedy

[نظرات]| ارسال شده توسط سرخورده | 10 Apr 2009, 20:19

[2]

سلام
این مبلغ 200 هزار ریالی را دانشجو از کجا بیاورد.خیلی گران است. دانشجو بیچاره که بعضی اوقات با اتومبیل والدین خود به دانشگاه می آید توان پرداخت این هزینه را ندارد. لطفا تجدید نظر نمایید.

[نظرات]| ارسال شده توسط مهدی | 12 Apr 2009, 07:02

[3] مسئولا فكر كارت سوخت شما بودن

حالا آقاي خسروي ما كه هنوز ماشين نداريم بدمون نمياد كه شما هم ماشينتون رو بيرون پارك كنيد و پياده بياين هم اينكه از فضاي دانشگاه فردوسي استفاده ميكنيد هم يه ورزشه

[نظرات]| ارسال شده توسط اصغري (موج) | 12 Apr 2009, 09:52

[4]

آقای دکتر آشوری:
الحق و والانصاف ایا درست است که اینقدر هزینه برچسب تردد اتومبیل را افزایش داده اید.منصف باشید و اینقدر به دانشجویان بیچاره فشار وارد نکنید. به خدا ظلم می کنید.اما حیف که گوش شنوایی نیست.

[نظرات]| ارسال شده توسط علی(دانشکده مهندسی) | 14 Apr 2009, 14:24

[5] سر و ته خورده

دانشجوي بيچاره از همون جايي بياره كه ماشين 20 ميليوني رو آورده . بهتره عميق تر نگاه كنيد دانشگاه هيچ تعهدي در مقابل پاركينگ ماشين شما نداره . اين همه داره هزينه آسفالت و مرمت و زيباسازي و فضاي سبز پرداخت مي كنه . پس قسمتي از هزينه ها رو هم شما بايد پرداخت كنيد . ضمن اينكه بحث امنيت هم بايد جداگانه بررسي بشه

[نظرات]| ارسال شده توسط سر و ته خورده | 21 Apr 2009, 08:35

[6]

سلام
در جواب شخصی که فرموده اند دانشجو هزینه پارکینگ را از همان جایی بیاورد که ماشیر 20 میلیونی را آورده(که احتمالا یکی از مسئولین باشند) چند نکته باید عرض نمایم:
حضرت آقا: اولا دانشجوی بیچاره بعضا با اتومبیل والدینش به دانشگاه می آید.حتما فکر کرده اید که با کمک هزینه تحصیلی اعطایی وزارت علوم اتومبیل خریداری کره است؟؟
دوما: از کجا معلوم که قیمت اتومبیل همه 20 میلیون باشد. به خود نگاه نکنید که اتومبیل گران قیمت دارید آقا یا خانم محترم.
سوما:دانشگاه مگر قبلا تعهدی در قبال پارکینک ماشینها داشته که منت بر سر دانشجو می گذارید.هم اکنون هم ندارد.
چهارما: مگر اقایان هزینه مرمت و آسفالت را از بودجه های وزارت خانه و شهریه دانشجویان شبانه و غیره تامین نمی نمایند ؟ یا شاید لطف کرده و از حقوق خود پرداخت می کنند.؟؟؟ برادر/خواهر محترم کسی منکر پرداخت هزینه ها از طرف دانشجو نیست و شما هم دلتان به حال دانشجو نسوخته است. اما افزایش چند برابری حق برچسب نسبت به سنوات گذشته سوال بر انگیز است. لطفا جواب معقول بدهید نه آنکه سفسطه کنید.

[نظرات]| ارسال شده توسط مهدی | 09 May 2009, 11:16