نسخه جدید پیکره فرقان بارگذاری شد

11/04/2013

بسمه تعالی

بحمد الله با عنایت خداوند باریتعالی و با همت مسیولین مرکز آمار و اطلاعات دانشگاه و توجه ویژه جناب آقای دکتر کاهانی نسخه دوم پیکره قرآنی فرقان در سایت آزمایشگاه فناوری وب دانشگاه فردوسی مشهد بارگذاری شد.

برای مشاهده پروژه اینجا را کلیلک کنید

برای دانلود توضیحات و مستندات مربوط به پروژه اینجا را کلیک کنید

رای دانلود پیکره گردآوری شده تحت عنوان پیکره فرقان، اینجا را کلیک کنید

پیکره قرآنی فرقان : پروژه ایجاد و انتشار زیر ساخت وب معنایی برای قرآن کریم

تیر ماه 1392 ، نسخه 2

نسخه فعلی :
نکات :
تقسیم بندی ویژگی های صرفی و نحوی کلمات عربی
پیکره قرآنی فرقان با کد داده: D3920326a در مرجع دادگان زبان فارسی ثبت گردیده است.

1 Comments Add your own

• 1. محسن  |  07/13,2015