درسنامه ها و مقالات

گویش قوانین تولید (RIF-PRD)

درسنامه ، مقاله، تحقیق، پروژه | 28 January, 2014 01:11

RIF-PRD یکی دیگر از گویش های اصلی RIF است که امکان تبادل  میان سیستم های مبتنی بر قوانین تولید را فراهم می آورد. RIF-PRD بر خلاف RIF-BLD از نفی و حذف قوانین پشتیبانی می کند. ترتیب قوانین در  RIF-PRD دارای اهمیت است، از این رو هنگامی که چندین قانون همزمان با یکدیگر fire می شوند، نیاز به روش هایی برای رفع برخورد می باشد. RIF-PRD بر مبنای زنجیره استنتاج پیشرو عمل می کند.

RIF-PRD دارای نحو انتزاعی می باشد. یکی از تفاوت های اصلی نحو ارائه و نحو انتزاعی نحوه نمایش ایجاب ها می باشد.

همانطور که پیش تر نیز گفته شد قوانین تولید می توانند حقایق موجود در پایگاه دانش را تغییر دهند. این کار از طریق ارضای قسمت شرط یک قانون، فعال شدن آن و اجرای قسمت عمل آن انجام می شود. عملیات می توانند موارد زیر باشند:

·         Assert: افزودن عبارات به پایگاه دانش.

·         Retract: حذف عبارات از پایگاه دانش.

·         Modify: حذف یک عبارت از پایگاه دانش و افزودن یک عبارت جدید به آن.

بر خلاف گویش های منطقی که چارچوب RIF-FLD برای آن ها ارائه شده بود، تا کنون هیچ چارچوب استانداردی برای گویش های قوانین تولید ایجاد نشده است.

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Converted to use with ITS. Powered by FUMblog