سلام

امروز روز اول سال جديد تحصيلي بود. اين روز و عيد سعيد فطر را به همه تبريك مي گويم.

اول مهر همه ساله آدمو ياد خاطرات قديمي اش مي اندازه. سال اول ابندايي؛ راهنمايي دبيرستان دانشگاه و همه سال هاي خوبي كه پشت اين ميزها گذرندوم.

ديدن دانشجويان جديد دوره كارشناسي كه با نشاط بسيار به دانشگاه مي آيند. خيلي ها سال ها با ديدن دانشگاه ارزو مي كردن بتونن اينجا درس بخونن و حالا يك آرزوي بزرگ را برآورده مي بينند.

هميشه افسوس مي خورم كه چرا من با ترم اولي ها كلاس ندارم. آخه درس هاي من ترم هاي آخره و دانشچويان يا درگير كنكور ارشد هستند و يا خسته از چهارسال تحصيل. كي مي دونه شايد يك ترم تصميم گرفتم من هم محددا برنامه نويسي درس بدم.Wink

از اين حرف ها كه بگذريم.  براي اونهايي كه جلسات وب معنايي رو دنبال مي كرده ( كه البته اخيرا كمي بخصش باز تر شده و همه مقوله اي آزمايشگاه فناوري وب را در بر گرفته) يك اطلاع رساني هم بكنم كه از اين به بعد جلسات روز چهارشنبه ساعت 12 برگزار مي شه. سعي مي كنيم كه در محل كلاس 312 برگزار كنيم اگه اشغال نباشه.